Therapie bij De Spraakboom

Therapie bij de Spraakboom is speels en toegankelijk. Via een creatieve weg gaan wij aan de slag met jouw hulpvraag. Afhankelijk van de hulpvraag kijken wij samen welke methode, techniek geschikt is voor jou.

Het enige wat jij mag doen is de stap vooruit zetten tot verandering! Veranderen kan niet van de ene op de andere dag. Het is een proces die tijd nodig heeft. Hierbij mag je hulp inschakelen. Ook al ben je dat niet gewend. Jij, lief mens mag om hulp vragen en hoeft het niet alleen te doen! Soms heb je even de ander nodig die jou op weg helpt.

Heb je een terugkerend thema, last van trauma, rare gebeurtenisse uit het verleden, zit je in vaste patronen die je eigenlijk wil doorbreken en zou je er graag aan willen werken? Wil je meer heelheid, veiligheid en vrijheid voelen in je eigen lichaam? Voel maar of het me je resoneert.

Tijdens de behandeling en therapie wordt je je steeds bewuster van wat er speelt en ontvouwt het zich van zelf als je vertrouwen hebt in je eigen proces!

Graag wil ik je helpen als je bereid bent om de reis aan te gaan zodat je weer volledig jeZelf mag zijn! Als je nog twijfelt mag je me gerust bellen en dan weet je snel of het wellicht iets voor je kan zijn. Vaak voel je al of het wel/niet kloppend is voor jou.

De Spraakboom is niet zomaar een logopediepraktijk, de praktijk kan een unieke toegevoegde waarde hebben voor jou als cliënt, als ouder en voor jouw kind!

De Spraakboom

Doctor Obe-Postmastraat 1
8602 XV Sneek

KvK 50910086

06 1113 1538
[email protected]

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
09.00 - 16.00 uur
Woensdag
09.00 - 14.00 uur
Donderdag
09.00 - 17.00 uur
Vrijdag
09.00 - 14.00 uur
Zaterdag
op afspraak
Zondag
gesloten
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 2018 – 2024 De Spraakboom. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Blauwe Nacht