Burn Out

Soms kun je het leven ineens als veel zwaarder ervaren

Door problemen in je huidige leven, terugkomende patronen, een gebeurtenis, een nog niet verwerkt trauma kun je je dagelijkse bezigheden niet of nauwelijks meer aan.

Je bent te lang door gegaan, tegen je gevoel en intuïtie in en voelt je overbelast. Mogelijk ervaar weinig steun vanuit je omgeving, waardoor je het overzicht kwijt raakt.

Dit noemen we vaak een Burn-out of dat iemand 'overspannen' is. Er zit dus veel spanning in je lichaam, waardoor je systeem niet meer goed kan functioneren. Je lichaam is als het ware 'uitgeput' en vraagt om aandacht.

Burn-out komt voor wanneer we teveel belast zijn en wanneer we onszelf te lang verwaarlozen

Misschien focus je te veel op anderen en heb je veel te weinig tijd voor jezelf? Een Burn-out kan iedereen overkomen.

Symptomen van een burn out zijn b.v. onrustig slapen, geestelijke moeheid waardoor het lastig is om je aandacht goed te richten op een taak, geconcentreerd te werken en/of dingen te onthouden (moeite met het geheugen).


Mensen, die ik in de praktijk begeleid kunnen nog moeilijk hun dagelijks leven leiden, hebben moeite met het verrichten van de dagelijkse bezigheden en werkzaamheden.

Herken je je in bovengenoemde symptomen? Voel je je uitgeput en opgebrand? Wil je je leven veranderen ('heling) ? Dan ga ervoor! Elke dag mag je ervoor kiezen hoe je wilt leven. Samen kunnen we kijken wat je nodig hebt om weer in je kracht te komen!


Therapie bij De Spraakboom

De Spraakboom is niet zomaar een logopediepraktijk, de praktijk kan een unieke toegevoegde waarde hebben voor jou als cliënt, als ouder en voor jouw kind!

De Spraakboom

Doctor Obe-Postmastraat 1
8602 XV Sneek

KvK 50910086

06 1113 1538
[email protected]

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
09.00 - 16.00 uur
Woensdag
09.00 - 14.00 uur
Donderdag
09.00 - 17.00 uur
Vrijdag
09.00 - 14.00 uur
Zaterdag
op afspraak
Zondag
gesloten
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 2018 – 2024 De Spraakboom. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Blauwe Nacht