Signature Cell Healing

De Signature Cell Healing is een zeer krachtige  en tegelijkertijd zachte behandelmethode, die op alle niveaus van het lichaam werkt (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel). De methode is in de wereld gebracht door de Hawaiiaanse  Kahu Fred Sterling.  D.m.v. aanraking wordt energie naar de 'Signature cel', ook wel de ‘Gods cel’ genoemd, gebracht. Deze cel bevindt zich in de pijnappelklier. De pijnappelklier is een kleine maar zeer belangrijke klier in ons lichaam.

Pijnappelklier

De pijnappelklier wordt ook wel epifyse genoemd. Het is een hormoonklier, die zich onder de hersenbalk in de hersenen bevindt.

Deze klier heeft een biologische en een spirituele functie. Wat betreft de biologische functie is ze verantwoordelijk voor de productie van het hormoon melatonine. Melatonine is verantwoordelijke voor ons slaap-,  en waakritme, zodat wij op tijd in slaap vallen en wakker worden. Ook speelt Melatonine een belangrijke rol in het herstel en opbouw van het lichaam aan en heeft het anti oxidatieve eigenschappen die ons lichaam beschermt. Uit spirituele zicht in veel natuurvolken werd de pijnappelklier gezien als het 'derde oog'. De poort tussen de materiële en de spirituele wereld.


Ongemak helen in het celgeheugen

Tijdens het ontvangen van een Signature Cell Healing ontwaken de cellen en gaan zich weer herinneren als het waren aan wat hun oorspronkelijke blauwdruk is in dit leven.

Er ontstaat heling, balans en laat de energie weer stromen.


Therapie bij De Spraakboom

De Spraakboom is niet zomaar een logopediepraktijk, de praktijk kan een unieke toegevoegde waarde hebben voor jou als cliënt, als ouder en voor jouw kind!

De Spraakboom

Doctor Obe-Postmastraat 1
8602 XV Sneek

KvK 50910086

06 1113 1538
[email protected]

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
09.00 - 16.00 uur
Woensdag
09.00 - 14.00 uur
Donderdag
09.00 - 17.00 uur
Vrijdag
09.00 - 14.00 uur
Zaterdag
op afspraak
Zondag
gesloten
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 2018 – 2024 De Spraakboom. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Blauwe Nacht