Testimonials

Hieronder kunnen jullie de ervaringen van ouders, verzorgers, clienten en kinderen lezen om een indruk te krijgen van mijn werkwijze.

We zijn niet zo vaak bij jou geweest, maar de keren dat we er waren was erg leuk! Veel geleerd en je ging op een speelse manier met onze dochter om.

De praktijk ziet er ook goed uit. Mooie nette ruimte en genoeg spullen aanwezig.

Johannes Ruurd Fokkes
Klant van De Spraakboom

In verband met de specialisatie in sensorische informatieverwerking zijn we via een andere logopediste bij De Spraakboom terecht gekomen. Dit bleek een juiste beslissing. Onze dochter had met Julia meteen een klik en ging altijd met veel plezier naar de praktijk. Julia is zeer geduldig en behulpzaam. Ook als ouder heb ik veel van Julia geleerd. Nu onze jongste ook naar logopedie moet, was de keuze ook snel gemaakt.

Leonie Leenes-Koster (moeder van Nora)
Klant van De Spraakboom

Onze Popke is in behandeling bij de Spraakboom. Wij ervaren Julia als een lieve geduldige en zeer bekwamen logopedist. De onderlinge communicatie met zowel de peuterspeelzaal en Pento pakt zij goed op. Gelijktijdig behandelt ze de thema's zoals op de peuterspeelzaal.

De Spraakboom straalt rust en zorgzaamheid uit en heeft een mooie locatie waar parkeren geen probleem is.

Domien Reekers (vader van Popke)
Klant van De Spraakboom

Na een kleine zoektocht naar een logopedist die paste bij onze zoon kwamen we uit bij Julia van de Spraakboom. Ze voelt onze zoon goed aan, sluit aan bij zijn interesses en informeert en begeleidt ons als ouders op een fijne manier. Een spraak- en taalachterstand van je kind maakt niet alleen je kind onzeker, maar kan je als ouder soms ook onzeker maken. Naast logopedie is het fijn dat Julia ook wat 'breder' kijkt naar je kind zoals bijv. samenwerking met een kinderfysiotherapeut. Wij zien onze zoon vooruitgaan in spraak- en taal en (voor ons erg belangrijk) hij gaat met veel plezier naar 'juf Julia'!

Suzanne de Vries-Janssen (moeder van Finn)
Klant van De Spraakboom

We zijn paar keer naar de praktijk geweest en onze indruk bevalt ons goed.

Onze ervaring bij Julia is heel goed. Ze heeft geduld, is professioneel en betrouwbaar.

Dina en Abbas (ouders van Sinan)
Klant van De Spraakboom

Onze zoon die een TOS heeft, heeft in samenwerking met Julia, ontzettend mooie ontwikkelingen gemaakt.

Julia kijkt verder en heeft niet alleen aan zijn uitspraak gewerkt maar ook op sociaal emotioneel gebied en op holistisch gebied veel mooie dingen voor hem betekend!

Trees Silvius
Klant van De Spraakboom

Mijn review voor jou is dat je een liefdevol, warm en zorgzaam mens bent die oprecht werkt vanuit haar hart om ouders en kinderen te ondersteunen in hun proces.

Saritha
Klant van De Spraakboom

Op een mooie kindvriendelijk praktijk kwam ik een jaar geleden met mijn dochter (5 jaar).

Die nu volop zelfvertrouwen heeft gekregen door het spelenderwijs de taalontwikkeling beter te leren waarbij Julia een grote rol heeft gehad in de rustige benadering, mijn dochter ging altijd probleemloos hier naar toe, een echte aanrader!

Gerda
Klant van De Spraakboom

Julia is erg enthousiast en kundig, onze zoon gaat met veel plezier naar haar toe.  Op speelse wijze wordt er geoefend passend bij zijn interesses.

De verstaanbaarheid van onze zoon is al erg verbeterd.

Elisabeth Flapper
Klant van De Spraakboom
De Spraakboom is niet zomaar een logopediepraktijk, de praktijk kan een unieke toegevoegde waarde hebben voor jou als cliënt, als ouder en voor jouw kind!

De Spraakboom

Doctor Obe-Postmastraat 1
8602 XV Sneek

KvK 50910086

06 1113 1538
[email protected]

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
09.00 - 16.00 uur
Woensdag
09.00 - 14.00 uur
Donderdag
09.00 - 17.00 uur
Vrijdag
09.00 - 14.00 uur
Zaterdag
op afspraak
Zondag
gesloten
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 2018 – 2024 De Spraakboom. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Blauwe Nacht