Voice Dialogue

Wat is Voice Dialogue?

Tijdens een Voice Dialogue sessie gaan we de dialogue aan met onze innerlijke stemmen (onze ‘ikken’). Onze ‘ikken’ hebben ieder hun eigen manier van denken, voelen, waarnemen en gedrag. Vaak is het zo dat we ons identificeren met een of meerdere van deze deelpersoonlijkheden. Het is een methode om tot bewustzijn te komen. Daardoor dat je in gesprek gaat met de verschillende delen van je persoonlijkheid heeft elk deel van jou de kans om eens uit te laten praten. Hierdoor krijg je meer inzicht in zaken die je drijven en mogelijk ook belemmeren. Voice dialogue is een eenvoudige en zeer doeltreffende methode die je kan helpen om jezelf beter te leren kennen zodat je meer keuzemogelijkheden krijgt. Je hebt door deze methode de mogelijkheid om er achter te komen welke delen in jou krachtig zijn, hoe je ze kan benutten en hoe je weer meer vorm en vreugde aan je leven kunt geven. Hierdoor kun je steeds bewuster kiezen voor wat je werkelijk wilt in je leven!

Voice Dialogue kan je helpen om meer inzicht te verkrijgen in een bepaald thema dat speelt, een terugkerend patroon, een probleem en/of een klacht zoals stress.

Therapie bij De Spraakboom

De Spraakboom is niet zomaar een logopediepraktijk, de praktijk kan een unieke toegevoegde waarde hebben voor jou als cliënt, als ouder en voor jouw kind!

De Spraakboom

Doctor Obe-Postmastraat 1
8602 XV Sneek

KvK 50910086

06 1113 1538
[email protected]

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
09.00 - 16.00 uur
Woensdag
09.00 - 14.00 uur
Donderdag
09.00 - 17.00 uur
Vrijdag
09.00 - 14.00 uur
Zaterdag
op afspraak
Zondag
gesloten
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 2018 – 2024 De Spraakboom. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Blauwe Nacht